kantoor Van der Cruys

Peter Van der Cruys

Kerkstraat 26 - 1742 Ternat

+32 2 582 47 77
[email protected]
http://www.kantoorvandercruys.be

kantoor Van der Cruys

FINANCIEEL ADVIES EENVOUDIG UITGELEGD

Verzekeringen, leningen, beleggingen. Misschien niet meteen zaken waar u zich als ondernemer constant met volle goesting in vastbijt. Toch weet u dat ze belangrijk zijn. Voor u én voor uw zaak. Daarom geeft Kantoor Van der Cruys u een financiële begeleiding  op maat. Elk advies is individueel en  is verwoord in jouw taal. Je krijgt mogelijkheden en oplossingen aangereikt en dit over verschillende domeinen zoals verzekeringen, beleggingen, kredieten, vermogensbeheer, fiscaliteit, successieplanning  en financiële planning. Advies waarmee uw doelen en dromen een stapje dichterbij komen.

Hoe werkt Kantoor Van der Cruys?

  1. Eerst voeren we een grondige analyse uit op basis van jouw verwachtingen, jouw doelen, jouw dromen.
  2. Daarna gaan we samen met jou op zoek naar passende oplossingen die beantwoorden aan jouw vragen.
  3. Op verschillende momenten toetsen we of de aangereikte oplossingen nog steeds beantwoorden aan je verwachtingen op elk moment. We zijn er ons van bewust dat wensen en behoeften (snel) kunnen veranderen!
  4. Onze focus ligt op comfort en transparante communicatie. Kantoor Van der Cruys is uw klankbord en gesprekspartner waar je altijd beroep kan op doen bij het nemen van beslissingen en waarbij u terecht kan voor ongebonden advies.

Meer dan u verwacht

Kantoor Van der Cruys geeft u inzicht in de financiële wereld en begeleidt u met helder en persoonlijk advies. Onze sterkste troef? Luisteren. We detecteren uw vragen en wensen en leven ons in in uw rol als bedrijfsleider, als zaakvoerder, als gezinshoofd. Want alleen zo overtreffen we uw verwachtingen.

Bij Kantoor Van der Cruys:

  • krijgt u algemene financiële expertise zowel voor de particulier, zelfstandige als de kmo.
  • staan uw wensen en behoeften centraal
  • verneemt u alles in mensentaal

contactformulier

 

Verificatie