Gaius Advocaten

Ann Vandermotten

Bodegemstraat 1, 1740 Ternat

02 582 98 88
[email protected]
http://www.gaius-law.be

Gaius Advocaten

RECHT OP MENSENTAAL
Veel mensen doen pas een beroep op een advocaat als een klein probleempje plots toch een groot probleem blijkt. Of als een procedure al om de hoek loert. Toch vermijdt u onaangename verrassingen als u op tijd een advocaat raadpleegt. Een advocaat, beter vroeg dan laat. U kent het wel.

Gaius verdedigt uw belangen als bedrijf of als particulier. En in heel verschillende domeinen:

– Burgerlijk recht
– personen- en familierecht
– erfrecht
– zakenrecht en vermogensrecht
– contractenrecht
– schade en onrechtmatige daad
– Handels- en economisch recht
– Incasso
– Verzekeringsrecht
– Verkeersrecht
– Watersportrecht

Strategen aan zet
De advocaten bij Gaius zijn geen fan van nutteloze of eindeloze procedures. Daarom beginnen we bij elk dossier met een strategie op maat van uw probleem. Zo kent u direct uw uitgangspositie bij een bemiddeling of onderhandeling. Daarnaast krijgt u ook gewoon juridisch advies en zetten we overeenkomsten op papier.

Is een tussenstop langs de rechtbank onvermijdelijk? Dan pleiten we voor u in alle rechtbanken. In het Frans en het Nederlands. De focus ligt ook daar altijd op de beste oplossing in uw belang.

 

Team empathie

Gaius kiest bewust voor een persoonlijke aanpak. Dat is nog altijd de kortste weg naar een goeie verstandhouding. Onze vaste advocaten, externe medewerkers en vakexperts weten dat en zorgen dat ze elk antwoord in mensentaal formuleren. Want de wet wil soms intimiderend zijn en dan is het goed dat u snel en duidelijk de juiste informatie krijgt.

 

Bijscholing voor beter advies

De wet verandert regelmatig. Daarom vindt u bij Gaius advocaten die zich ook regelmatig bijscholen. Onze kennis blijft zo up-to-date en u krijgt gegarandeerd de meest actuele informatie.

contactformulier

 

Verificatie