Era Visie Plus

Michel Van Den Meersschaut

Ninoofsesteenweg 255, 1700 Dilbeek

02 582 17 35
[email protected]
http://www.era.be/nl/visie

play video

Era Visie Plus

De enthousiaste makelaar die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt !

Als gedreven vastgoedkantoor is het onze missie om de ambities van onze klanten te realiseren. Dat betekent dat we voor elke eigenaar de juiste kandidaat-koper vinden en voor elke kandidaat-koper de geschikte woning. Daarnaast begeleiden we onze klanten op een uiterst professionele manier bij de aan- en verkoop van zorgvuldig geselecteerde panden en dit in een open en eerlijke sfeer. Zo ervaart elke klant een duidelijke meerwaarde. We staan onze klanten bij met professioneel advies bij één van de belangrijkste transacties uit hun leven. We streven daarbij altijd naar optimale tevredenheid.

Het leveren van professionele, gewaarborgde en innoverende diensten resulteert in een uitgesproken vertrouwen en biedt tegelijk een meerwaarde voor elke vastgoedtransactie. Onze visie komt tot uiting op verschillende vlakken:

– Op basis van een deskundige, integere, kwalitatieve en service-gerichte aanpak mensen bijstaan tijdens hun volledige vastgoedtraject.
– Gericht investeren in de voortdurende opleiding van onze dynamische medewerkers.
– De referentie zijn op het vlak van een kwaliteitsvolle dienstverlening met maximale aandacht voor de specifieke verwachtingen van de klant.
– Een voortrekkersrol spelen in de bevordering van de vastgoedtransacties en dit door voortdurend op zoek te gaan naar innovatieve ideeën.
– Proactief en gefundeerd advies verlenen over investeren in vastgoed.
– Neutraliteit en onafhankelijkheid zijn de essentiële bouwstenen voor de vertrouwensband die we met onze klanten onderhouden.
– Streven naar 100% slagingspercentage van alle bemiddelingsopdrachten door een voorafgaandelijke correcte en marktconforme waardebepaling, een frequente tussentijdse evaluaties en sterke marketingplannen op maat.

Onze waarden geven richting aan onze professionele activiteiten en bepalen hoe we als vastgoedkantoor onze visie realiseren.

– Gedreven door vakmanschap.
– Altijd integer.
– Engagementen nakomen.
– We zijn een makelaar die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
– Het ERA-netwerk staat voor innoverende ideeën.
– Samen staan we sterker.

Era Visie Plus is een kwaliteitsmerk dat staat voor integriteit, onafhankelijkheid en hoogwaardige dienstverlening in de vastgoedsector.

Neem vrijblijvend contact met ons op

contactformulier

 

Verificatie