Bindomatic

Sonja Heydens

Duwijckstraat 17, 2500 Lier

03 808 52 20
[email protected]
http://www.bindomatic.be

Bindomatic

Bindomatic België is een dochterfirma van de Zweedse multinational Bindomatic AB. Dit internationaal georiënteerd bedrijf levert innovatieve topproducten voor professionele documentafwerking. Bindomatic boogt op meer dan 40 jaar specialisatie en is een internationaal referentie in thermisch inbinden. Sonja Heydens runt al meer dan een kwarteeuw de Belgische divisie van Bindomatic.

Bindomatic biedt de meest productieve en efficiënte inbindmethodes op de markt aan die tot 240 keer sneller gaan dan traditionele methodes. De voorgevormde covers met rillijnen en speciale linnen harslaag garanderen een optimale stevigheid en zorgen ervoor dat documenten niet loskomen. Het assortiment (gekleurde) mappen is zeer uitgebreid, kan tot 540 pagina’s bevatten en kan worden gepersonaliseerd volgens de bedrijfshuisstijl.

Bindomatic richt zich op professionele sectoren die waarde hechten aan geprinte professionele content. De belangrijkste markten waarop we onze drop&go technologie richten zijn

– copycenters
– banken
– verzekeringen
– bedrijfsrevisoren
– accountancybedrijven
– overheidsinstellingen

Bindomatic mag KBC, KPMG, Baloise, KU Leuven en tal van andere bedrijven en organisaties tot zijn klanten rekenen. Ook interesse in professioneel ingebonden documenten? Contacteer Sonja Heydens via [email protected].

Meer info over Bindomatic lees je op bindomatic.be

contactformulier

 

Verificatie