A-Projects

Chris Heyvaert

Statiestraat 93, 1740 Ternat

02 582 50 50
[email protected]
http://www.a-projects.be

A-Projects

A-projects geeft steeds bouwadvies en begeleidt iedereen met bouwplannen van A tot Z. Dat doen we door in ontwerpfase rekening te houden met het terrein, de oriëntatie, de geldende voorschriften en energieregelgeving, het bouwprogramma, de stijl en natuurlijk het budget, dit allemaal zonder functionaliteit, licht en ruimte uit het oog te verliezen. Van bij het eerste idee tot en met het betrekken van het gebouw staan we onze klanten bij met professioneel advies.

 

A-projects volgt elk bouwproject van zeer nabij op en dat op een zeer toegankelijke manier. Concreet betekent dat wanneer onze klanten ons contacteren of mailen, wij onmiddellijk respons geven. Verder staan we voor een accurate manier van werken, denken oplossingsgericht en volgen onze dossiers nauwgezet op.

 

A-projects kan bogen op verschillende referenties in zowel de particuliere als professionele markt. Onze activiteiten zijn dan ook verspreid over verschillende projecten met elk een eigen karakter.

We stellen deze graag aan je voor :

–          Landelijke woningen

–          Pastorijwoningen

–          Strakke moderne woningen

–          Meergezinswoningen

–          Bedrijfsgebouwen

–          Horeca-projecten

 

Elk project starten we met een vrijblijvend gesprek. We bespreken de bouwideeën en –mogelijkheden, zodat elke bouwer onze werkwijze en filosofie leert kennen én leggen zo een solide basis voor een mogelijke samenwerking. Heb je bouwplannen, neem dan zeker eens contact op met A-projects of bekijk onze website www.a-projects.be.

contactformulier

 

Verificatie