VK Construct

Kasper Vierendeels

Kerkweg 6, 1761 Borchtlombeek

0494 60 51 44
[email protected]
http://www.vkconstruct.be

VK Construct

VK CONSTRUCT HOUDT VAN HOUT

Van daktimmerwerken over eiken bijgebouwen tot volledige woningen in houtskeletbouw. VK Construct bouwt wat u bedenkt, in hout en met goesting. Sterker nog: als jong bedrijf denken we al aan onze oude dag. En die moet goed zijn. Daarom focussen we op duurzame, milieuvriendelijke en energiezuinige projecten.

Allerlei in allerlei soorten hout

Voor gelijk welke houten constructie vindt u bij VK Construct een oplossing. Onze specialiteit is vooral houtskeletbouw, maar ook in houten dakwerken of een bijgebouwtje in eik steken we graag onze energie. En overal ligt de lat op dezelfde hoogte: die waar de kwaliteit het beste is.

Houtskeletbouw denkt aan morgen

Er zijn nog veel vooroordelen over houtskeletbouw. Te duur, te licht, te slechte akoestiek. Toch is houtskeletbouw op verschillende vlakken heel voordelig:

  • hout is ecologisch en vraagt vrij weinig energie om te verwerken
  • hout is recycleerbaar
  • hout houdt de warmte vast door een goeie isolatie van het houtskelet
  • houtskeletbouw beperkt het energieverbruik
  • houtskeletbouw heeft een goeie vochtregeling waardoor u minder snel met vochtproblemen kampt dan bij een klassieke woning.

VK Construct denkt aan u

Bouwen of verbouwen is soms een lang proces. Daarom verkiest VK Construct een heel persoonlijke aanpak. Wie u ziet op het eerste gesprek, is ook de man die elke morgen op de werf staat en de werf uiteindelijk oplevert. Zo werken we gewoon sneller. En daar is – eerlijk – iedereen bij geholpen. Bovendien werken we samen met enkele ervaren leveranciers van wie we weten wat we aan hen hebben. Ook zo spelen we korter op de bal. Stoppen doen we immers pas als u 100% tevreden bent.

contactformulier

 

Verificatie